Daubert_Header

SCHEDULE

Morning Session: (9:00 a.m. - 11:45 a.m.)

9:00 Introduction, including introduction of the speakers -- 10 minutes -- Prof. Edward Imwinkelried

9:10 Opening remarks about Daubert hearings -- 20 minutes -- Prof. David Faigman

9:30 Beginning of hearing -- Judge Rosenbaum, Bob Smith, and Bert Black -- 30 minutes

10:00 Break -- 15 minutes

10:15 Direct and cross of witness #1 -- Dr. William Toscano -- 90 minutes

Lunch: (11:45-1:00)

Afternoon Session: (1:00 p.m. - 4:45 p.m.)

1:00 Direct and cross of witness #2 -- Dr. Sander Greenland -- 90 minutes

2:30 Break -- 15 minutes

2:45 Argument and ruling -- 30 minutes

3:15 Panel discussion of Daubert hearings among the six participants -- 90 minutes.

4:45 Reception